У Броварах, в естафеті, змагалися майстри скандинавської ходьби

17 серпня, у Броварах, відбувся Відкритий командний чемпіонат  (естафета) міста Бровари зі скандинавської ходьби «До Дня Незалежності крокуємо до перемоги!»

Вони були організовані відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради та СК «Нордік-Бровари скандинавська ходьба».

Головний суддя змагань – Борис Слюсар, який перед стартом пояснив учасникам правила проходження естафетної дистанції. Секретар – Галина Крушельницька.

На відкритті були присутні начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, який привітав учасників з початком змагань, побажавши вдалих виступів і перемог ТА та інспектор змагання, спортивний суддя міжнародної категорії Надія Сичова.

Змагання в естафеті зі скандинавської ходьби тільки розпочинають проводити в Україні. Довжина – 11,4км (шість етапів по 1,9км). 11 команд, які складалися з двох учасників – чоловіка та жінки, які почергово виходили на етап. Першими стартували жінки, а завершували естафету – чоловіки на шостому етапі. За технікою ходьби на етапах уважно спостерігали судді, які могли винести попередження за порушення, які могли принести штрафні хвилини, а можливо і зняття зі змагань команди-порушниці. На щастя такого не сталося – всі успішно фінішували, продемонструвавши непогані результати, в залежності від рівня підготовки і головне – волю до перемоги!

В результаті запеклої боротьби першими фінішувала команда «Скажені» (Ілля Галілейський та Оксана Свиридова), другі – «Торнадо» (Андрій Супрун та Олена Павленко), треті – «Приозерні черепахи» (Яна Федоренко та Дмитро Сухопаров).

По завершенні – підведення підсумків і нагородження переможців та призерів, які отримали медалі та дипломи від організаторів.

Ось так – маленькими кроками крокуємо до нашої з вами Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *